Toestellen
23 november 2005 - Ron Smeets

Nieuwe Motorola met touchscreen

Op enkele Chinese sites zijn berichten verschenen dat de nieuwst slider van Motorola, de A732, voorzien is van een touchscreen display dat ook nog eens warmtegevoelig is.

Hierdoor kun je er dus gewoon met je vingertoppen op schrijven. Of dat handig is bij een display van die afmetingen is nog maar de vraag, maar hij kan het wel!

Daarnaast is deze smartphone voorzien van een zogenaamde 'winkel-hulp'. Al shoppend kun je diverse producten fotograferen en informatie als de prijs en plaats van de winkel toevoegen. Sta je enkele dagen later in een andere winkel, dan kun je makkelijk vergelijken of je daar een betere koop gevonden hebt of niet.

Dit laatste vind ik persoonlijk niet zo interessant. Geef mij maar ScanZoom, die vergelijkt zelf de prijzen en dan hoef ik niet meer tientallen winkels te bezoeken of foto's en prijzen in te kloppen om de beste deal te vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.