Geruchten
01 september 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Moto X weer gespot op foto's en bij Verizon

Nog drie dagen voordat Motorola onder andere de nieuwe Moto X (+1) gaat presenteren in Chicago. Afgelopen uren zijn weer enkele nieuwe kiekjes van het toestel gespot en het toestel is ook opgedoken in het verkoopsysteem van Verizon.

Dat laatste toont dat het toestel in wit, zwart en met een bamboo kleurige achterkant geleverd wordt. Die 'houten' versie staat ook op de nieuwe kiekjes.

Verder is ook te zien dat er een 16 en een 32GB versie komt en het lijkt er op dat het toestel ook via Moto Maker nog verder te personaliseren zal zijn. De nieuwe kiekjes worden in een video ook nog wat nader bekeken. Daarbij viel mij de bijzonder verwarrende 'tile' achterdgrond op waarvan ik niet hoop dat Motorola die standaard op het toestel gaat zetten. Erg rommelig, maar dit terzijde.

Er wordt ook nog ingezoomd op de camera. Die heeft een flitser die als ring om de lens van de camera geplaatst is. Het Motorola logo onder de camera is tevens een aan-uit (en vergrendelings) knop. De 'vinding' van LG lijkt dus meer gevolg te krijgen. Verder wordt in de video nog wat gespeculeerd over sensoren en Moto Aware. Enjoy!

Moto-X%2B1-Rumor-0109-Verizon Moto-X%2B1-Rumor-0109

Via, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.