Wearables
26 augustus 2015 - Ron Smeets

Nieuwe Moto 360 duikt op in webshop

Het moment dat Motorola de tweede generatie van de Moto 360 smartwatch gaat onthullen komt duidelijk dichterbij. De afgelopen dagen dook het slimme horloge al op in de buurt van Chicago en in een demo video.

In Zweden is de nieuwe Moto 360 al in een webshop opgenomen, compleet met prijskaartje en een verwachte leverdatum. Wie de smartwatch daar nu bestelt kan hem vanaf 8 september verwachten.

Nu is in Zweden alles duurder dan bij ons, maar 3799 Kronen, ofwel 397 Euro, is wel heel erg duur. Ter vergelijk, het huidige model van de Motor 360 kostte bij de introductie 249 Euro. Maar goed, eerst maar eens afwachten op de officiele introductie. Dan zal ook het Nederlandse prijskaartje snel bekend worden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.