Nieuws
09 december 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Mobiele Widgets van Samsung

PERSBERICHT - Samsung introduceert voor de Pixon, de 8 megapixel cameraphone, een reeks unieke widgets. De mobiele widgets geven met één touch toegang tot allerlei handige informatie, zoals het weerbericht, het laatste nieuws of de zoekmachine.

Om de telefoon nog persoonlijker te maken, heeft de Samsung Pixon extra features zoals de Bioritme-meter, Baby Countdown, Christmas Countdown en de Love Calculator. Met de widgets richt je het startscherm van de Samsung Pixon in zoals je dat zelf wilt.

Met de mobiele widgets op de Samsung Pixon kun je alle kanten op. Met de één zijn weerberichten van over de hele wereld op te vragen, de ander voorziet je van actueel nieuws. Via Google Search doorzoek je het wereldwijde web. Met More Widgets zijn gemakkelijk extra mobiele widgets zoals navigatietools of de Gouden Gids te downloaden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.