Entertainment
21 november 2007 - Redactie MobileCowboys

Nieuwe mobiele website voor voetbalfans

PERSBERICHT - In de trein, in de kroeg of op een feestje en benieuwd naar het laatste voetbalnieuws en de laatste tussenstanden.. Het klinkt je zeer waarschijnlijk bekend in de oren. Die nieuwsgierigheid hoef je vanaf nu niet meer te hebben.

mGoal dot com biedt namelijk uitkomst. Surf op je mobiel naar mGoal dot com en je bent continu op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Elke minuut van de dag kun je het laatste nieuws opvragen en daarbij kun je tijdens de wedstrijden live de tussenstanden en alle details van de wedstrijden zien. Sta je dus in de kroeg en ben je even benieuwd hoeveel het is bij het duel van jouw favoriete club, kijk even op je mobieltje en je bent weer helemaal op de hoogte.

Met de opkomst van mobiel internet, tegenwoordig kun je al voor 10 euro per maand onbeperkt internetten op je telefoon, is dit de uitkomst voor iedere voetballiefhebber. Het laatste nieuws, de wedstrijdverslagen en live de tussenstanden en informatie over alle wedstrijden uit de grote competities. Je hoeft dus helemaal niets meer te missen en kunt 24 uur per dag up-to-date zijn!

Inmiddels gebruiken al enkele duizenden Nederlands mGoal om op de hoogte te blijven van het laatste voetbalnieuws.

Joan Blaas ontwikkelde met zijn bedrijf MobzMedia de mobiele site voor goal.com en was vanaf de start overtuigd van de kracht van mGoal dot com. “Mensen gaan steeds actiever gebruik maken van hun mobieltje. Daarbij is het steeds goedkoper om te internetten op je mobieltje, het is absoluut de toekomst, de zeer directe toekomst zelfs.” Blaas, zelf een fervent voetballiefhebber, weet dat de behoefte aan een dergelijke mobiele site als die van Goal.com onmiskenbaar aanwezig is. “Voetballiefhebbers willen elke minuut van de dag op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws en zeker van de tussenstanden en uitslagen van wedstrijden. Wij kunnen nu volledig in deze behoefte voorzien.” Zelfs helemaal gratis. Blaas: “Dat was voor mij een absolute must. Mensen betalen al voor een mobiel abbonnement en om te kunnen internetten op hun mobieltje, wij willen daarnaast geen geld gaan vragen om onze site te bezoeken.”

Zoals Blaas al aangeeft zal binnen een mum van tijd mobiel internetten ook in Nederland helemaal hot zijn. Vanaf het strand, vanuit de kroeg of vanuit de auto, altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws! Ideaal en nu al onmisbaar voor de echte voetbalfan.Gerelateerde links:
Mobiele website WK2006 gelanceerd
StreamingPDA.nl; Voetbal op je Mobiel
Speel FIFA 08 op je mobiel!
Baresite maakt elke website mobiel
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl