Accessoires
25 oktober 2008 - Redactie MobileCowboys

Nieuwe mobiele speaker van Altec Lansing

PERSBERICHT - Altec Lansing introduceerde deze week de nieuwe draagbare Orbit MP3 muziekspeaker in Nederland.  

De nieuwste Orbit MP3 minispeaker is de opvolger van de in 2007 geïntroduceerde en zeer succesvolle Orbit iM207 van Altec Lansing. De speaker valt op door zijn stoere nieuwe ontwerp en verbeterde functionaliteit.

De Orbit MP3 is sterker dan ooit en ontwikkeld voor mensen met een mobiele lifestyle. De speaker is lichtgewicht, schokbestendig, robuust, ultradraagbaar en klein genoeg om in een zak of tas te steken. Hij wordt geleverd met een neopreen bescherm-hoesje en een karabijnhaak waarmee hij kan worden opgeborgen als hij niet in gebruik is.

De compacte en sterke Orbit zorgt voor een rijk geluid, stevige helderheid en superieure diepte, en biedt een goed alternatief voor een koptelefoon. De speaker wordt aangedreven door Altec Lansing’s bekroonde akoestische technologie en genereert een verrassend helder, compleet geluidsveld van 360 graden en zonder vervormingen.

Luc Ackaert, hoofd van Altec Lansing’s Europese Consumentendivisie: “De Orbit is de ideale speaker voor mensen die onderweg hun muziek met anderen willen delen. Het is de perfecte partner voor MP3 spelers, iPods en muziektelefoons: zet het volume voluit en het feest kan beginnen.”

Altec Lansing’s nieuwe Orbit MP3 speaker is uitgerust met een nieuwe aan/uit knop en een batterijmetertje dat aangeeft wanneer de batterij leeg raakt. Dankzij het geïntegreerde kabelmanagement kunnen kabels veilig en gemakkelijk onder de speaker worden opgerold, waardoor ze niet in de war kunnen raken.

Onderweg luisteren is makkelijker dan ooit dankzij de instant connectiviteit met alle digitale audio apparaten, inclusief iPhones, iPods of laptops en slechts drie AAA batterijen waarmee u de speaker 24 uur achter elkaar kunt gebruiken.

De Orbit MP3 ligt in de winkels voor € 39.99 en is verkrijgbaar bij de meeste elektronicazaken en via diverse online winkels.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl