Nieuws
25 augustus 2008 - Redactie MobileCowboys

Nieuwe mobiele internet abonnementen van T-Mobile

PERSBERICHT - Op 1 september 2008 komt T-Mobile met een compleet vernieuwd portfolio voor internet op je mobiel en mobiel breedband internet. Er komen diensten bij, tarieven gaan omlaag en snelheden gaan omhoog.

Naast het verhogen van de snelheden, zijn de introductie van mobiele televisie via de mobiele telefoon en de lancering van prepaid mobiel internet voor de laptop, de meest belangrijke veranderingen.

Bovendien lanceert T-Mobile een voordelig instapabonnement om thuis én onderweg te kunnen internetten met de laptop.

Het nieuwe aanbod bestaat uit drie mobiel breedband abonnementen die geschikt zijn voor de laptop: Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive.

Laptop Economy is een nieuw instap abonnement waarmee klanten al voor €19,95 per maand thuis en onderweg gebruik kunnen maken van mobiel internet.

Laptop Executive is voor zakelijke gebruikers die altijd en overal de best beschikbare verbinding willen hebben. Laptop Executive is op dit moment het meest complete en meest voordelige prijsplan in de markt voor onbeperkt internet met een maximale up- en downloadsnelheid voor een vast bedrag per maand (voor bestaande klanten blijven de abonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus bestaan).

Daarnaast introduceert T-Mobile op 8 september de mogelijkheid om prepaid te surfen met de laptop. Laptop PrePaid kost maximaal €7,00 per dag en is verkrijgbaar bij de MediaMarkt, Phonehouse en alle 80 winkels van T-Mobile.

De downloadsnelheid van het nieuwe basisabonnement web’n’walk Standard (voorheen Pocket Internet Totaal) stijgt naar 384 kb/s . Het vernieuwde web’n’walk Plus (voorheen Pocket Internet Totaal Plus) wordt versneld naar 1Mb/s en uitgebreid met de mogelijkheid om gratis TV op je mobiel te kijken. Een speciale telefoon is niet nodig; het grootste deel van de UMTS toestellen is geschikt voor mobile TV. Klanten van T-Mobile web’n’walk Plus kunnen via hun mobiel kijken naar Nederland 1 en 3, RTL4, SBS6 en MTV Music.

Een overzicht:

Abonnement, Download, Upload, Bijzonderheden, Prijs(incl. BTW)

web’n’walk Standard, 384 Kb/s, 64 kb/s, Onbeperkt mobiel internet op de mobiele telefoon binnen Nederland, € 9,95

web’n’walk Plus, 1 Mb/s, 384 kb/s, Mobiel internet op de mobiele telefoon inclusief TV: NL 1 en3, MTV, RTL4, SBS6 Na 2Gb is de snelheid 384/64 kb/s, €14, 95

Laptop Economy, 1 Mb/s, 384 kb/s, Nieuw! Na 250 Mb is de snelheid 384/64 kb/s, € 19,95

Laptop Business, 2 Mb/s, 384 kb/s, Hogere snelheid, lagere prijs Na 1 Gb is de snelheid 384/64 kb/s, € 34,95

Laptop Executive, 3,6 Mb/s, 1,4 Mb/s, Onbeperkt mobiel breedband internet binnen Nederland, € 59,95

Laptop PrePaid, 2 Mb/s, 384 kb/s, Nieuw! PrePaid mobiel breedband internet voor maximaal € 7,00 per dag € 1 per Mb, max. € 7 per dagGerelateerde links:
T-Mobile voert snelheid mobiel internet op
T-Mobile Mobile Internet onderzoek
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl