Nieuws
20 augustus 2010 - Ron Smeets

Nieuwe MeeGo demo video: nog genoeg werk aan de winkel

Deze week heeft het MeeGo dev team een nieuwe (alpha) build van het  smartphone OS in wording gepubliceerd. Ze zijn aardig op weg maar er is ook nog veel werk aan de winkel als ik het zo bekijk.

In oderstaande video zie je onder andere een demo van widgets en diverse andere UI features. Het is allemaal wel nog wat traag en de vingerbediening is schijnbaar ook nog niet bruikbaar (vandaar de stylus) maar zoals gezegd, het OS is nog in wording ;-) Enjoy de video!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.