Nieuws
12 april 2007 - Menno Hoekstra

Nieuwe marketing campagne van T-Mobile voor mobile internet

Leon Krijnen van DutchCowboys had er een paar dagen geleden al over geschreven maar ik vind het toch ook wel interessant nieuws voor Mobilecowboys. Ik heb het hier over de nieuwe marketing actie van T-Mobile om mobile internet te promoten.

(persbericht T-Mobile, voor volledige tekst klik op lees meer)

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: 'Steeds meer mensen ontdekken hoe gemakkelijk en leuk het is om op hun mobiel te kunnen internetten.

Dat geldt niet alleen voor zakelijke gebruikers, maar in toenemende mate ook voor consumenten. Met de komst van hippe toestellen die geschikt zijn voor mobiel internetgebruik, wordt internetten op je mobieltje steeds aantrekkelijker voor een breder publiek.

Met mobiel internet is het gemakkelijk om overal het laatste nieuws te bekijken, e-mail te checken, iets te 'googlen' en contact te onderhouden met vrienden via communities als Hyves. Aan de hand van het spel in Wendy's Wereld laten we zien hoe handig mobiel internet kan zijn in het dagelijkse leven.'

Samenwerking met Hyves

Hyves speelt een belangrijke rol binnen Wendy's Wereld. Wendy heeft een eigen profielpagina wendyswereld.hyves.nl, die wordt gebruikt om tijdens het spel een hint op het profiel van de speler te plaatsen.

Andere Hyvers kunnen een krabbel achterlaten op het profiel van Wendy.

Bijzonder is de video gadget die op Wendy's Hyves staat. Dit is een gepersonaliseerde video die Hyvers kunnen downloaden en op hun profielpagina kunnen zetten.

Bezoekers van deze profielpagina zien hun eigen profielfoto dan terug in de video. Wendy werkt haar profielpagina dagelijks bij. Via een e-mail applicatie in Wendy's Wereld is het spel ook eenvoudig door te sturen naar anderen.Gerelateerde links:
Google ziet grotere toekomst in mobile internet dan 'PC internet'
T-Mobile ziet grote toekomst in Mobile internet!
Mobiel internet sneller door nieuwe generatie applicaties
Proximus introduceert flatfee mobile internet
T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internet
Over de auteur: Menno Hoekstra