Toestellen
24 februari 2008 - Ron Smeets

Nieuwe luxe Bellperre GSM wordt in Nederland gemaakt

Precies een jaar geleden werd het nieuwe luxe mobiele merk Bellperre geintroduceerd. Sindsdien hebben we eigenlijk weinig meer van ze gehoord.

Nu, twee weken voor de start van de CeBIT in Hannover, meldt het merk dat men daar haar nieuwste model aan de wereld zal gaan tonen.

Het meest opvallende aan de nieuwe Bellperre is voor ons het feit dat het toestel hier in Nederland, met de hand, gemaakt wordt.

Verder wordt bij de productie van het toestel ook nu weer gebruik gemaakt van luxe materialen als leer, goud, staal en andere dure grondstoffen.

De specs van dit luxe toestel vallen helaas zwaar tegen. Windows Mobile 5, een 1.3MP camera, tri-band GSM zonder UMTS/HSDPA en een display van 176x220 pixels is volgens mij niet wat je mag verwachten van een super exclusieve (Smart)phone die ongetwijfeld meer zal gaan kosten dan een goede tweedehands auto. . .

Net als vorig jaar zal Bellperre ook nu weer op de CeBIT te bewonderen zijn. Ik ben benieuwd!Gerelateerde links:
Nieuw luxe GSM merk BELLPERRE in Hannover
Mobiado introduceert de 'Stealth' voor de rijken
Nieuw luxe GSM merk
Luxe GSM's voor racefans
Een 'Nokia' van 18.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.