Nieuws
01 september 2014 - Ron Smeets

Nieuwe Lumia's worden donderdag onthuld

Microsoft heeft zojuist deze afbeelding gepost waarin de officiele presentatie van de nieuwe Lumia toestellen vermeld wordt; aanstaande donderdag (4 september) in Berlijn om 10u. De 'Ready for #MoreLumia' presentatie zal ook online via een webcast te volgen zijn.

Verder houdt Microsoft de kaken nog stevig op elkaar voor wat betreft de toestellen (of het toestel) dat gepresenteerd gaat worden, maar het is, of zijn, dus in iede geval een (of meerdere) Lumia('s). Eerdere teasers spraken alleen over een productaankondiging.

Alom wordt al min of meer aangenomen dat twee nieuwe Lumia's in Berlijn het daglicht zullen zien. De Lumia 730 met een bijzondere selfie camera aan de Lumia 830 met een PureView cam. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.