Geruchten
14 november 2006 - Ron Smeets

Nieuwe low-end RAZR op komst?

Dit gerucht komt uit Hongarije, of all places, en spreekt over een nieuwe RAZR-achtige Motorola, de W510.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat het toestel wel heel erg veel overeenkomsten heeft met de bekende RAZR modellen. Het grootste verschil zit ‘m in het design van de externe display en camera aan de voorzijde van het toestel.

De exacte specificaties, prijzen en eventuele beschikbaarheid is nog niet bekend en ook Motorola heeft nog niet gereageerd op deze geruchten. Mijn Hongaars is niet zo best, maar in het bericht wordt gesproken over een 1.3MP camera, 176x220 pixel display en 3G, GPRS en EDGE, maar daarvan kan ik niet zien of de Hongaren het hebben over een feature of het gebrek daaraan.

Het enige dat ik verder heb kunnen achterhalen is dat, als het typenummer klopt, de W-series van Motorola over het algemeen toebedeeld worden aan zogenaamde low-end modellen.

Via: MobileWhackGerelateerde links:
Tattoos moeten de RAZR weer populair maken
De RAZR als 'candybar' slimphone
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Nieuwe 'RAZR' al goedgekeurd door FCC
PEBL moet RAZR doen vergeten
Preview van Motorola's slider RAZR, de Capri
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.