Geruchten
27 oktober 2012 - Ron Smeets

Nieuwe, live, kiekjes van de Samsung Galaxy Premier

De Samsung Galaxy Premier is niet nieuw in het geruchtencircuit. Afbeeldingen en specs werden al een paar keer gespot.

Een Taiwanese site heeft een vijftal nieuwe, live, foto's van het toestel weten op te duiken, plus twee afbeeldingen van de specificaties. Die verschillen niet van die uit eerdere geruchten over de Galaxy Premier. De foto's:

Galaxy-Premier-Rumor-2710-d Galaxy-Premier-Rumor-2710-b Galaxy-Premier-Rumor-2710-a Galaxy-Premier-Rumor-2710-c Galaxy-Premier-Rumor-2710-e Galaxy-Premier-Rumor-2710-f Galaxy-Premier-Rumor-2710-g

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.