Geruchten
02 augustus 2016 - Ron Smeets

Nieuwe 'live' kiekjes van de Galaxy Note 7 Enkele uren voor de officiële onthulling maken de geruchtenmolens overuren

Nog maar een paar uur en dan onthult Samsung, onder anderen in Rio en New York, de Galaxy Note 7. Dat wil echter niet zeggen dat de geruchtenmolens en lekbronnen nu stilgevallen zijn.

Zo doken vannacht enkele nieuwe live kiekjes van het toestel op. Te zien zijn de voor- en achterzijde alsook de goudkleurige variant van de nieuwe phablet. Opvallend is overigens het ontbreken van de extra 'gaten' voor de vermeende iris scanner die in de Galaxy Note 7 verwerkt zou zijn. De afgelopen weken waren echter al meer tegenstrijdige afbeeldingen van de voorzijde van het toestel te zien. Wees gerust; aan het eind van deze dag weten we veel meer, zoniet alles, van de nieuwe Note ;)

Op een van de andere kiekjes is de gouden versie van de Galaxy Note 7 te zien. MIts de afbeeldingen overeenkomen met de werkelijkheid natuurlijk. Opvallend is het feit dat er twee ietwat verschillende gouden uitvoeringen te zien zijn; eentje heeft wat meer bling, maar dat kan (en zal) de lichtinval zijn.

Hieronder de twee andere gelekte afbeeldingen van de achterzijde en zijkant. Het 'edge' display is duidelijk zichtbaar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.