Geruchten
06 april 2015 - Ron Smeets

Nieuwe live foto's van de Xperia Z4 opgedoken Toestel ziet er minder 'premium' uit dan zijn voorganger

Er zijn dit paasweekend weer een hele sloot kiekjes van de vermeende Sony Xperia Z4 opgedoken. De foto's laten het toestel van alle kanten zien. Nu kan het natuurlijk aan de belichting van de foto's en/of de kleur van het toestel liggen, maar ik vind hem er een stuk minder fraai uitzien dan zijn voorganger. Vooral de zijkanten van de Xperia Z4 stralen een goedkope, plastic, look uit. Of deze foto's dus.

Het gefotografeerde toestel is geen dummy, want het scherm kan aan en de lader is ingestoken, maar het kan wel een prototype zijn. Op de derde foto in het rijtje hieronder is te zien dat het klepje (vermoedelijk van de simkaart en/of microSD) nog niet al te best sluit voor een waterdicht toestel. Op de foto van de bovenzijde (vijfde in de rij) lijkt ook de behuizing (op de hoek) nog niet helemaal goed afgewerkt te zijn. Maar goed, laten we in hopen dat de definitieve Xperia Z4 er beter uit ziet dan dit exemplaar, waarvan natuurlijk nog niet met 100% zekerheid gezegd kan orden dat het de Xperia Z4 is.

Op de foto's van de zijkanten is ook weer te zien dat Sony van plan is om het aantal ingangen dat achter klepjes verborgen zit te beperken. Op eerdere kiekjes van het toestel werd dat ook al duidelijk. De ingang voor de lader is nu ook altijd open. Voor de headset aansluiting gold dat al vanaf de Xperia Z1.

Bron (Vietnamees), Via