Geruchten
08 mei 2008 - Ron Smeets

Nieuwe 'live' foto's van de Sony Ericsson P5 'Paris'

Het was enkele weken stil rondom deze nieuwe Sony Ericsson waarvan destijds zo ongeveer elke dag (bewust) een foto uitlekte.

USEB, toen ook al het 'lek', heeft gisteravond echter een aantal nieuwe, gedetailleerde foto's van de P5 'Paris' gepubliceerd. Het beloofde filmpje van enkele weken geleden hebben ze helaas nog steeds niet openbaar gemaakt (als ze dat al hebben).

Hopelijk laat Sony Ericsson ons niet al te lang meer wachten op de officiele aankondiging en release van deze nieuwe slider.Gerelateerde links:
Sony Ericsson P5i afbeelding nummer. . .
De P5i foto van vandaag: camera onthuld
Weer twee nieuwe P5 'Paris' foto's 'uitgelekt'
Nieuwe Sony Ericsson spy-foto's van de P5 (Paris) en P3i
Derde foto P5 opgedoken
Nog een foto van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.