Geruchten
01 mei 2008 - Ron Smeets

Nieuwe 'live' foto's van de Motorola ZN5 opgedoken

Op de Chinese site van KeySJ zijn enkele nieuwe foto's online verschenen van Motorola's eerste 5 megapixel camphone, de Zine ZN5.

Ruim een week geleden werden ook al enkele afbeeldingen van dit toestel gespot. Die zagen er overigens een beetje fake (photoshop) uit maar zoals nu blijkt waren het wel de juiste plaatjes.

De foto's die nu opgedoken zijn geven in ieder geval meer details van het toestel prijs. Zo zijn de Kodak Camera en Xenon flitser duidelijk zichtbaar en is er ook een close up afbeelding van het keypad.Gerelateerde links:
Eerste afbeeldingen van de Motorola ZN5 (Zine)?
Motorola collectie voor 2008?
Is dit de Motorola ZN5 ?
5 Megapixel Motorola Camphone wordt de ZN5
Motorola Zine Z12 komt er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.