Geruchten
04 maart 2010 - Ron Smeets

Nieuwe LG WatchPhone gespot

De LG GD910 Watchphone is al een tijdje in Nederland te koop. Hoewel ik zelf weinig last had van het ietwat plompe design kan ik me ook goed voorstellen dat veel bellende horlogeliefhebbers (voor zover dat een aparte doelgroep is ;-)) op zoek zijn naar een ietwat strakker of compacter vormgegeven Watchphone.

Welnu, in Brazilie is een foto opgedoken waarop een nieuwere uitvoering van de LG Watchphone te zien is met iets rondere vormen.

Veel meer dan deze kiekjes, waarop ook te zien is dat het LG logo nu boven het display gepositioneerd is, is nog niet bekend. Het zal dus een kwestie van afwachten zijn om er achter te komen of deze Watchphone van de Koreaanse fabrikant ook compacter en lichter is dan zijn voorganger.  LG-WatchPhone-2-a LG-Watchphone-Old-New LG-WatchPhone-2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.