Toestellen
26 januari 2006 - Ron Smeets

Nieuwe LG voor emotionele mannen

Wat kun je als toestelproducent nog verzinnen om je nieuwe GSM model op te laten vallen in de waterval van nieuwe toestellen die dagelijks de markt overspoelen?

LG denkt nog een originele benadering gevonden te hebben door de nieuwe S5000 die deze week in China op de markt gekomen is te positioneren als dé GSM voor de man die zich er niet voor schaamt om zijn vrouwelijke kant te tonen. De man die samen met zijn vriend of vriendin op de bank huilt bij de tranetrekkende herenigingen in Vermist. De LG-S5000 wordt dan ook de 'Metrosexual' GSM genoemd.

Stijlvol ontworpen en met alle opties die mannen op prijs stellen aan boord (Bluetooth, Cam, dual display etc, etc), maar vooral een emotioneel toestel. Yeah right! Misschien iets voor Gordon en Joling?!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.