Geruchten
16 januari 2015 - Ron Smeets

Nieuwe LG tablet duikt op bij de FCC Koreaanse fabrikant werkt aan een tablet met 4G support

LG heeft afgelopen anderhalf jaar diverse G Pad tablet modellen geintroduceerd maar grote verkoopsuccessen heeft de tweede Koreaanse fabrikant daar nog niet mee geboekt.

Bij de FCC zijn nu enkele gegevens over een nieuwe LG Tablet opgedoken. Daarbij valt vooral op dat het toestel, de LG LK430, voorzien lijkt te zijn van 4G (LTE) support. Iets dat bij huidige LG G Pad modellen ontbreekt. Verder zou de LG LK430 ook WiFi en Bluetooth 4.0 aan boord hebben, maar dat is niet echt verrassend. De accu is niet verwisselbaar. Veel meer informatie over deze mogelijk nieuwe G Pad tablet van LG is er nog niet.

Wellicht dat de Koreanen over enkele weken, tijdens het MWC in Barcelona, met meer details komen maar dat is nog allerminst zeker.

Wellicht dat de Koreanen over enkele weken, tijdens het MWC in Barcelona, met meer details komen maar dat is nog allerminst zeker.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.