Geruchten
07 juli 2009 - Ron Smeets

Nieuwe LG Black Label met 21:9 display op komst

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt het volgende LG Black Label toestel, bekend van onder andere de razend populaire Chocolate en Shine modellen, er eentje met een 21:9 display.

Vandaag liet LG al enkele plaatjes 'uitlekken' (zie hieronder) om de fans alvast een voorproefje te geven van het nieuwe Black Label model dat in Augustus officieel aan de wereld gepresenteerd zou gaan worden.

Online is ook al een WAP profiel van het toestel te vinden. Daarin staan onder andere de typenaam, BL-40, en bewijs voor het feit dat het display een aspect ratio van 21:9 heeft (800 x 345 pixels). Verder valt er uit af te leiden dat de camera foto's kan maken met een maximale resolutie van 2560 x 1920 pixels, ofwel 5 Megapixels. Verder worden ook een hele sloot ondersteunde audio- en videoformaten genoemd (multimedia speler) alsook UMTS en HSPA support.

Klinkt niet verkeerd. En zoals ik eerder al schreef zal LG succesnummers als de Chocolate en Shine hard nodig hebben als ze de ambitie om in 2012 wereldwijd de nummer 2 van de mobiele toestelmarkt te worden.

LG-Black-Label-2009-a LG-Black-Label-2009-b LG-Black-Label-2009-c LG-Black-Label-2009

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.