Geruchten
16 november 2010 - Ron Smeets

Nieuwe LG Android smartphone (codenaam Star) gespot

Ik was enkele weken geleden bij LG en toen werd mij al verteld dat er in de eerste maanden van 2011 een aantal hele leuke toestellen aan zaten te komen. Nu geldt dat natuurlijk wel zo'n beetje voor elke fabrikant, maar als we deze geruchten, en bijbehorende kiekjes, mogen geloven, dan heeft LG vooralsnog niets teveel gezegd ;-)

OK, officieel is er nog niet over bekend en oordelen kan natuurlijk pas nadat ik een toestel ook echt in mijn handen gehad heb, maar deze uitgelekte Android Smartphone ziet er in ieder geval, ook kwa specs, veelbelovend uit.

De codenaam van dit toestel zou LG Star zijn, maar dat wordt uiteindelijk ongetwijfeld een 'Optimus' variant, en er wordt ook al gesproken over een dual-core NVIDIA Tegra 2 processor, 6 megapixel camera met 1080p (full HD) video opname en een 4 inch touchscreen display. Kijkend naar de foto's dan zie je ook een front cam en helaas maar 1 (mager) LED flitslampje. Verder zit in dit prototype (wat het ongetwijfeld nog zal zijn) een 1500mAh accu, microSD geheugenkaart gleuf en een microUSB aansluiting, zo luiden de geruchten althans. De foto's: LG-Star-Android-Rumor-a LG-Star-Android-Rumor-b LG-Star-Android-Rumor-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.