Toestellen
18 april 2008 - Ron Smeets

Nieuwe Levi's Phone voor Franse markt

Persoonlijk vond ik de eerste Levi's GSM al helemaal niks en ik moet eerlijk bekennen dat dit nieuwe model, een slider, mij ook niet echt aanspreekt. Hij heeft meer weg van een 'oude' Samsung D500 (met ietwat andere bedieningstoetsen onder het display) dan een nieuwe, hippe en moderne GSM.

Enfin, het toestel, dat het als de eerste Levi's GSM weer gemaakt is door Modelabs, is voorlopig alleen bij Orange in Frankrijk te koop.

Qua specs vallen vooral de tri-band GSM met UMTS support, een 2 megapixel camera, Bluetooth, FM Radio en een microSD geheugenkaart op.Gerelateerde links:
De Levi's Phone uitgepakt
Levi’s komt met mobieltje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.