Entertainment
19 april 2013 - Ron Smeets

Nieuwe levensechte LG Display stunt (fun video)

Na de stunt in de lift waarbij het leek alsof de bodem er onderuit viel heeft LG Display weer een nieuwe stunt bedacht om haar IPS displays met levensechte kleuren en beelden onder de aandacht te brengen. Deze speelt zich af op een herentoilet.

OK, het is misschien een beetje off topic, maar IPS displays worden natuurlijk ook in smartphones gebruikt. Ik denk alleen niet dat wanneer er een LG Optimus G of G Pro gebruikt was voor deze stunt de plassende mannen een stuk minder zouden schrikken ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=Yf636vLep8s

Voor de liefhebbers; hier (YouTube) kun je de inmiddels beroemde lift stunt nog even bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.