Toestellen
25 februari 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Kogan Agora gespot

De Kogan Agora, de eerste Adroid die niet in Taiwan gemaakt wordt, zou enkele weken geleden al op de markt komen maar op het laatste moment liep de Australische ontwikkelaar, Ruslan Kogan, wat onoverkomelijke problemen met het gebruikte display tegen het lijf.

Inmiddels is er een nieuw prototype en tijdens een interview met het lokale Midgnight Update vertelde Ruslan dat ze nu wel bijna klaar zijn. Na afloop mocht de interviewer nog even met een prototype spelen. In onderstaande video kun je het na ongeveer vijf en een halve minuut zelf zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.