Geruchten
02 augustus 2009 - Ron Smeets

Nieuwe kleurtjes voor Sony Ericsson?

De afgelopen weken gingen er nogal wat geruchten over nieuwe Sony Ericsson toestellen. Tot nu toe zijn de X2 Xperia en dergelijke nog niet officieel gepresenteerd. Misschien maar beter ook want volgens mij doet de Zweeds-Japanse fabrikant er beter aan de onlangs aangekondigde, en veelbelovende, Satio (aka Idou), Aino en Yari zo snel mogelijk naar de winkels te sturen.

Maar goed, voor wat betreft de geruchtenstroom is het nu de beurt aan het Logo. Volgens Eldar Murtazin zou Sony Ericsson wat nieuwe kleurtjes toevoegen (zie grote afbeelding hieronder) aan het standaard groene beeldmerk.

Het is de bedoeling dat deze gekleurde versies van het Sony Ericsson logo gebruikt gaan worden in reclame-uitingen en marketing campagnes maar ze zullen niet op de toestellen zelf verschijnen. Daar blijft de 'groene' versie gehandhaafd. We zullen zien... Sony-Ericsson-logo-colors-1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.