Geruchten
21 januari 2012 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van het Sony Ericsson Windows Phone prototype

Enkele dagen geleden doken twee (wazige) foto's op van een Sony Ericsson Windows Phone prototype. Dezelfde bron heeft gisteren enkele nieuwe kiekjes van het toestel ontvangen. Zoals ik in het eerdere bericht ook al meldde is niet met zekerheid te zeggen of het hier om een recent prottype gaat of mogelijk een 'ouder', gecancelled, toestel.

Hoe dan ook, de nieuwe foto's onthullen iets meer, onder andere ook het slide-out qwerty toetsenbord. Dat zou wat mij betreft een prima stap zijn wanneer Sony (Ericsson) of een andere fabrikant mocht besluiten een Windows Phone toestel met toetsenbord in de winkels te leggen. De foto's:

SE-WP-b SE-WP-c SE-WP-d SE-WP-e SE-WP-f SE-WP-Rumor-2101-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.