Geruchten
22 augustus 2015 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Sony Xperia Z5

De kans is heel groot dat Sony op 2 september in Berlijn de nieuwe Xperia smartphones gaat presenteren. Naar alle waarschijnlijkheid worden dat dan dus de Xperia Z5 en Z5 Compact, al dan niet aangevuld met een tablet. Hoewel... over die namen werd onlangs nog gespeculeerd dat het 'Xperia' merk misschien gaat verdwijnen, maar daar zijn verder geen aanwijzingen meer voor gevonden. Niet dat dat iets zegt over de plannen van Sony, maar goed.

Vandaag zijn enkele nieuwe kiekjes opgedoken van de Xperia Z5. Helaas is het toestel niet alleen een dummy, dus je ziet hem niet in actie, maar er zit ook een doorzichtige cover omheen. Het enige dat mij opvalt, los van de zaken die in eerdere fotogeruchten al voorbij kwamen (geen type C USB bijvoorbeeld), is dat de randen iets minder rond lijken te zijn dan de voorgangers. Maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn door de cover. Enfin, kijk zelf maar/

Bron (Frans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.