Geruchten
10 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Sony Xperia Z3 compact

Het duurt nog iets meer dan drie weken tot de Sony Persconferentie op de IFA. Als we de geruchten van de afgelopen dagen en weken mogen geloven dan zou de Japanse fabrikant daar wel eens flink kunnen gaan uitpakken met de nieuwe Xperia Z3 toestellen; een smartphone, tablet en een nieuwe compacte versie van de Xperia Z3.

Van deze laatste, de Xperia Z3 Compact dus, zijn enkele nieuwe kiekjes opgedoken. Specs die genoemd worden bevatten een 4.6 inch 720p display, 20.7 Megapixel Exmor RS camera met G lens, een fysieke camera knop en 3.5 mm headset aansluiting die op onderstaande foto's ook te zien is.

Xperia-Z3-Compact-a Xperia-Z3-Compact-b Xperia-Z3-Compact-c Xperia-Z3-Compact-d Xperia-Z3-Compact-e Xperia-Z3-Compact-g Xperia-Z3-Compact-h

Bron 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.