Geruchten
23 februari 2014 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Sony Xperia Sirius (aka Z2)

Het is te hopen dat Sony de Xperia Z2 op het MWC aankondigt want anders blijft er helemaal niets nieuws meer te vertellen over. Afgelopen nacht zijn namelijk nog maar weer eens twee kiekjes opgedoken van het toestel, dat in het geruchtencircuit nog altijd de Xperia Sirius naam draagt.

Op de foto's is (wederom) te zien dat Sony voor een nieuw accu-icoontje (in de statusbalk) gekozen heeft. Dat is onderdeel van Sony's eigen UI sausje voor Android 4.4 KitKat.

Sony heeft bij het icoontje een '+' toegevoegd om aan te geven dat de Stamina accu-besparings-modus ingeschakeld is. Anders dan het 'accu-in-handjes' symbool dat tot nu toe gebruikt werd. Geen bijzonder groot nieuws dus, maar zoals gezegd, het toestel moet snel officieel onthuld worden want de geruchtenstroom is bijna uitgeput ;-) De nieuwe kiekjes, waarbij de laatste het toestel met een blauw-paarse behuizing toont.

Sony-Sirius-Rumor-2302-Front Sony-Sirius-Rumor-2302-Back Sony-Xperia-Sirius-Blauw-Paars

Via: XDA Developers

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.