Geruchten
25 november 2012 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Sony Odin camera duiken op

Het is niet de eerste keer dat een (of meerdere) foto's opduiken die genomen zouden zijn met de camera van de Sony (Xperia) Odin. Dit toestel zou het antwoord van de Japanse fabrikant zijn op de huidige, en zeer populaire, phablets zoals de Samsung Galaxy Note II en de HTC J Butterfly (aka Droid DNA, aka Deluxe).

In de exif data van de foto's (zie screenshots hieronder) is te zien dat ze gemaakt zijn met de Sony C6503 en de C6502. Dat zijn inderdaad (vermeende) typenummers van de Odin (afbeelding hiernaast) die in diverse eerdere geruchten ook al te zien was.

Odin-Foto-b Odin-Foto-a

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.