Geruchten
04 november 2009 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Sony Ericsson Kurara opgedoken

Ruim een week geleden dook de Sony Ericsson Kurara voor het eerst op in het geruchtencircuit. De boys van Phonesdb hebben de hand weten te leggen op enkele nieuwe kiekjes.

De specs, voor zover nu bekend, waren vorige week al uitgelekt. De Kurara zou een Symbian S50 Touch toestel worden met een 8.1 Megapixel camera en 3.5 inch AMOLED touchscreen display en deel uit gaan maken van de Entertainment Unlimited toestelljn. Volgens de geruchten zou dit toestel in de eerste helft van 2010 (net als de Xperia X10) op de markt gaan komen.

De foto's die nu gespot zijn onthullen verder dat de camera mogelijke HD Video opname kwaliteiten heeft (zie het HD logo) en een LED flitser. Verder is te zien dat de Kurara ietwat rondere vormen heeft dan zijn (mogelijke) voorganger de Satio. Of de Kurara ook echt de opvolger van de Satio gaat worden is natuurlijk nog niet met enige zekerheid te zeggen. SE-Kurara-Front SE-Kurara-Back SE-Kurara-Side

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.