Geruchten
29 april 2011 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Motorola Droid (Milestone) 3?

De eerste twee uitvoeringen van de Motorola Milestone (Droid in de VS) ontving best goede kritieken maar een groot succes zijn deze toestellen, buiten de VS, niet echt geweest.

Afgelopen uren doken enkele kiekjes op van wat het derde model van de Motorola Milestone / Droid zou kunnen zijn. Opvallend is vooral dat het toestel nu lijkt te worden voorzien van een 4 inch display.

De eerste twee Milestone / Droid modellen hadden een 3.7 inch touchscreen. Verder valt ook de aanwezigheid van een front cam op (zie de derde foto hieronder). Het is overigens niet de eerste keer dat de Droid 3, die ook als Motorola Droid Bionic bekend staat onder de codenaam 'Targa', opduikt. De tijd zal moeten uitwijzen of deze geruchten dicht bij de waarheid zitten. Naar verwachting wordt deze zomer meer bekend hierover.

Moto-Droid-Milestone-3-a Moto-Droid-Milestone-3-b Moto-Droid-Milestone-3-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.