Geruchten
30 november 2010 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de LG Star (Android) opgedoken

Zo'n twee weken geleden dook al enkele foto's en wat (vermoedelijke) specs op van een nieuwe LG Android smartphone met de codenaam Star. Op een Android Forum zijn vanochtend vijf nieuwe kiekjes van het toestel gepost.

Over de vermoedelijke specs wordt niet veel meer gezegd dan hetgeen in het vorige gerucht al te lezen was. het scherm zou een capacitief display zijn met een resolutie van 480x800 pixels is het enige 'nieuws' van vandaag, en de foto's natuurlijk:

LG-Star-Rumor-3011-a LG-Star-Rumor-3011-c LG-Star-Rumor-3011-d LG-Star-Rumor-3011-e LG-Star-Rumor-3011-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.