Geruchten
17 september 2011 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de HTC Rhyme (aka Bliss) opgedoken

De HTC Bliss zou de eerste 'ladyphone' van de Taiwanese fabrikant worden. De afgelopen weken doken al eens foto's van dit toestel op. Op een daarvan bleek achteraf de HTC Radar te staan.

In Duitsland zijn deze week nieuwe (pers)foto's van de HTC Rhyme gelekt. Volgens de bron van deze geruchten zou dat de defintieve naam van de HTC Bliss worden. Echt 'vrouwelijk' ziet het toestel er niet uit, maar dat ter zijde.

Volgens de bron zou de HTC Rhyme onder andere voorzien worden van een 3.7 inch SLCD display (WVGA), 768MB RAM, HSPA+ support, een 1GHz single core processor en Android 2.3.4 (Gingerbread) OS met de nieuwe HTC Sense 3.5 UI. De foto's:

HTC-Rhyme-Bliss-a HTC-Rhyme-Bliss-b HTC-Rhyme-Bliss-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.