Geruchten
16 februari 2014 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de HTC M8 Mini duiken op

Dat HTC binnenkort de opvolger van de One (en One Mini) gaat onthullen is geen echt nieuws meer. De afgelopen weken is de HTC M8 al meerdere keren uitgelekt. In iets mindere mate geldt dat voor de M8 Mini, maar ook daarvan zijn de afgelopen uren toch weer twee (wazige) kiekjes opgedoken.

Die bevestigen nogmaals de aanwezgheid van twee camera's op de achterzijde, maar wat ook opvalt is de mat glanzende metalen behuizing van het toestel. De bron van deze foto's heeft ook wat specs genoemd.

Zo zou de HTC M8 Mini voorzien worden van een 4.7 inch full HD (1080p) scherm. Eerdere gereuchten spraken nog over een 4.5 inch scherm met HD (720p) resolutie. Een Snapdragon 800 processor en 2GB RAM wordt ook genoemd, evenals een 5 megapixel front camera. Ach ja, geruchten he ;-) Over ruim een week zullen we het wellicht allemaal zeker weten.

HTC-M8-Mini-Rumor-a HTC-M8-Mini-Rumor-b

Via, Bron (Google+)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.