Geruchten
30 augustus 2016 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de Gear S3 Hopelijk komt er ook een variant zonder 'op de kermis gewonnen' look

Samsung onthult in Berlijn over een paar dagen hoogstwaarschijnlijk, nou ja, zeg maar gerust 100% zeker, een nieuwe smartwatch. Dat wordt de Gear S3 zoals een eerdere teaser al duidelijk liet 'zien'.

In juni doken de eerste onduidelijke afbeeldingen op van wat de Gear S3 zou kunnen zijn. Vandaag zijn daar twee duidelijkere afbeeldingen bij gekomen. Het slimme horloge dat daarop te zien is lijkt veel op die uit de eerdere geruchten. Helaas, al is het natuurlijk een kwestie van smaak, kreeg ik bij het zien van deze kiekjes wel meteen de kermis kriebels.

Ja sorry, maar ik vind ze in deze kleur en uitvoering net iets te veel weg hebben van die veel te opzichtige horloges die je op de kermis kunt winnen. Ok, ok, het zijn nog geruchten en Samsung zal ongetwijfeld ook wel een aluminium / titanium en zwarte variant introduceren, maar toch.

Over enkele dagen zal blijken of de Gear S3 er inderdaad zo uit gaat zien als op onderstaande afbeeldingen getoond wordt. Die zijn overigens afkomstig van Amazon voor een fabrikant van screen protectors, maar dit ter zijde.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.