Geruchten
14 maart 2010 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes van de BlackBerry Slider

De afgelopen weken worden de geruchten rondom een op komst zijnde BlackBerry Slider (a-la Palm Pre) steeds sterker. Eerder zagen we al diverse (wazige) foto's en wat specs opduiken. Daar zijn dit weekend weer een paar kiekjes bijgekomen.

Dit keer zijn het vooral de achter- en zijkanten die voor de camera geposeerd hebben. Daarop is in ieder geval een SIMkaart gleuf te zien, dus van dit toestel, als de foto's echt zijn natuurlijk, wordt ook een GSM uitvoering gemaakt.

Verder wordt er online ook nog gespeculeerd over het feit of de BlackBerry Slider al dan niet een touchscreen display zal hebben. Dat is op de kiekjes die we tot nu toe gezien hebben nog niet met zekerheid te zeggen. Gezien de grootte van het display denk ik van wel. Op de eerste foto hieronder (helemaal rechts op die foto) is het toestel ook even naast de Curve 8900 gelegd om aan te tonen dat de slider niet echt heel veel dikker wordt.

BB-Slider-Side BB-Slider-Open-Back

Bron: BB Leaks

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.