Geruchten
17 februari 2016 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes en video van de Samsung Galaxy S7 gespot

Een nieuwe dag en dus ook weer een nieuw Galaxy S7 gerucht. Online zijn twee nieuwe kiekjes en een korte video van het toestel opgedoken. Dit keer betreft het de 'gewone' versie van de Galaxy S7; niet de edge dus.

Op de eerste foto is de voorzijde van het toestel te zien en wat daar verder opvalt is het feit dat ook de gecombineerde sim- en microSD slede getoond wordt. Het gerucht dat de volgende Galaxy modellen weer voorzien zouden worden van een microSD geheugenkaart is de afgelopen maanden al diverse keren opgedoken. Dat lijkt nu dus bevestigd te zijn. Al moet natuurlijk wel nog blijken of de gelekte foto's ook daadwerkelijk de Galaxy S7 tonen. Verder is op de foto van de voorzijde ook weer de iets grotere home button te zien.

Het tweede gelekte kiekje toont de achterzijde van de vermoedelijke Galaxy S7. Die verschilt niet of nauwelijks van het huidige model. Helaas lijkt ook dit toestel weer erg vingerafdruk gevoelig... en dan heb ik het niet over de fingerprint sensor ;) Onder de tweede foto staat ook nog de korte video die de afgelopen uren online verscheen.

https://youtu.be/bQDcSkGWvfc

Zoals gezegd is ook nu weer niet te achterhalen in hoeverre deze afbeeldingen kloppen met de werkelijkheid die aanstaande zondag (21 februari) in Barcelona aan de wereld onthuld gaat worden. Kijk en oordeel zelf maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.