Geruchten
26 augustus 2011 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes en video van de Motorola Droid Bionic gespot

Afbeeldingen van de Motorola Droid Bionic, aka Droid 3, waren al eerder te zien. Enkele uren geleden zijn echter enkele nieuwe, betere, plaatjes én een video van dit toestel gespot.

De Droid Bionic, die vermoedelijk uitgerust gaat worden met een dual core processor en 4G / LTe support, zal bij ons waarschijnlijk niet in de winkels gaan verschijnen, althans niet in de 4G versie.

Andere specs die genoemd worden zijn een 4.3 inch qHD touchscreen display, een 8 megapixel camera, Android 2.3.4 en een VGA front cam. De afbeeldingen hierboven en -onder waren het eerst te zien bij de boys van Pop Herald.

Droid-Bionic-a Droid-Bionic-b

De video (met de kans dat hij op last van Motorola van YouTube verwijderd wordt):

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.