Geruchten
07 juni 2014 - Ron Smeets

Nieuwe kiekjes en specs van de Samsung Galaxy Tab S gespot

Enkele weken geleden doken al het gerucht op dat Samsung zou werken aan een nieuwe tablet; de Galaxy Tab S. Nu zijn nieuwe kiekjes en specs van die tablet opgedoken. Letwel; het zijn nog steeds allemaal onbevestigde geruchten, maar de tablet zou 12 juni officieel gepresenteerd worden. Die avond staat inderdaad een Samsung Unpacked event gepland. 

Als de nieuwe geruchten kloppen dan wordt de Galaxy Tab S een zeer dunne, 6.6 millimeter, en relatief lichte, 465 gram, 10+ inch Android tablet. Ook de andere specs die nu genoemd worden zijn behoorlijk up to date.

Zo zou de nieuwe Samsung tablet voorzien zijn van een 10.5 inch AMOLED display met een resolutie van 2560 x 1600 pixels, een Exynos 5240 quad core processor uit de eigen Samsung keuken, 3GB RAM, een 8 megapixel camera (plus een 2.1MP versie aan de voorzijde), 32GB intern geheugen met een microSD uitbreidingsoptie en Android 4.4.2 KitKat. De kiekjes:

Galaxy-Tab-S-a Galaxy-Tab-S-b Galaxy-Tab-S-c Galaxy-Tab-S-e Galaxy-Tab-S-f Galaxy-Tab-S-d Galaxy-Tab-s-Rumor

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.