Geruchten
27 maart 2007 - Ron Smeets

Nieuwe K-series Sony Ericsson op komst?

Op een Zweeds blog zijn enkele foto's opgedoken van een toestel dat mogelijk een van de nieuwe Sony Ericsson K-Serie GSM's zou kunnen worden.

Volgens enkele bezoekers zou het toestel, als het gaat om een instap model ook wel eens aan de J-Serie kunnen worden toegevoegd. Anderen zeggen dat hij wat weg heeft van de K220.

Veel meer is nog niet bekend gemaakt door de ontdekker van deze foto's maar wat mij opvalt is de typeaanduiding onder get keypad: SE123. Dat 'type' ben ik al eens eerder tegengekomen.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Foto's nieuwe Sony Ericsson op Chinese site
Nieuwe instapmodellen van Sony Ericsson
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Sony Ericsson stand deel 2: W850, W610, P990, W200. . .
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.