Accessoires
01 november 2006 - Ron Smeets

Nieuwe iPod Shuffle vanaf vrijdag in de winkel

Twee dagen geleden meldde ik nog dat de nieuwe iPod Shuffle al leverbaar zou zijn, daarbij hopend dat dat nog deze week zou gebeuren. Inmiddels wordt 3 november (vrijdag a.s.) genoemd als de dag dat de nieuwe Shuffle in de winkels zullen liggen.

Apple is begin deze week al gestart met de uitlevering van de Shuffle's die online al ge-preorderd ware en de Apple winkels, on- en offline, zullen de 2G Shuffle vanaf vrijdag ook aan de rest van de wereld kunnen gaan verkopen.Gerelateerde links:
Nieuwe iPod Shuffle nu leverbaar
Apple Special Event: de details
Glow-in-the-dark iPod shuffle
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.