Accessoires
30 oktober 2006 - Ron Smeets

Nieuwe iPod Shuffle nu leverbaar

De tijdens het Apple Showtime Event van anderhalve maand geleden aangekondigde nieuwe iPod Shuffle was tot nu de enige nieuwe iPod die officieel nog niet in de winkels lag.

Inmiddels is bekend geworden dat Apple enkele dagen geleden begonnen is met de uitlevering van de bestellingen die men tijdens de pre-order fase binnengekregen heeft en volgens diverse bronnen zal de 2G Shuffle komende week ook in de winkels binnen gaan komen.Gerelateerde links:
Apple Special Event: de details
iPod wordt religie
Glow-in-the-dark iPod shuffle
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.