Accessoires
02 november 2006 - Ron Smeets

Nieuwe iPod Shuffle al gesloopt

Wat is het toch met sommige gadget freaks dat ze elk nieuw apparaat wat ze in de handen krijgen direct tot op het laatste schroefje uit elkaar moeten halen?!?

Morgen zal de nieuwe iPod Shuffle officieel in de winkels liggen, maar de boys van iFixit hebben er dus al eentje compleet gesloopt, uhhm. . . uit elkaar gehaald.

Formeel noemen ze het dan ook nog de 'Disassembly Guide', maar de echte kneep zit 'm natuurlijk in het feit dat iFixit ook iPods en -onderdelen verkoopt.

Dus als je de nieuwe Shuffle uit elkaar hebt liggen en je krijgt hem niet meer in elkaar, dan kun je meteen een nieuwe bestellen.Gerelateerde links:
Het ontleden van de nieuwe iPod Nano
Sloop je PSP in minder dan 5 minuten
iPod G5 gekraakt
Maak je eigen 200 Gig Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.