Geruchten
09 februari 2006 - Ron Smeets

Nieuwe iPod met touchcsreen?

De geruchtenstroom rondom Apple's activiteiten en producten blijft maar doordraaien. Zo zouden de mannen van Steve Jobs nu op het punt om de nieuwste generatie Video iPod aan te kondigen die mogelijk nog deze lente al in de winkels kan liggen.

Vogens ThinkSecret wordt de nieuwe video iPod een device waarvan de voorkant helemaal wordt opgeslokt door een 3,5 inch touchscreen display.

"En het clickwheel dan?", hoor ik jullie al denken. Nou, dat wordt omgetoverd in een virtuele versie die in het display verschijnt als je met je vinger de plek van het wheel aanraakt en weer verdwijnt als je 'm 'loslaat'.

Verder zijn nog geen specs over deze 6e generatie iPod's bekend en foto's hebben we ook nog niet kunnen vinden, maar als het gerucht klopt, dan wordt dit wel een van de coolste ipod's ever!

Het enige dat mij toch serieus aan het twijfelen brengt is de datum die ThinkSecret noemt als mogelijke dag dat Apple hem gaat presenteren: 1 April.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.