Nieuws
28 augustus 2015 - Ron Smeets

Nieuwe iPhones worden 9 september gepresenteerd Apple verstuurt uitnodigingen voor een nieuw event

9 September was al een van de data die steeds vaker genoemd werd als mogelijke dag dat de nieuwe iPhones gepresenteerd zouden gaan worden. Welnu, Apple heeft gisteren de eerste uitnodigingen voor een event op die dag verstuurd. Uiteraard wordt daarin nog niet expliciet gesproken over nieuwe iPhones, maar het heeft weinig zin om lang te speculeren wat de Amerikaanse fabrikant dan gaat onthullen. Daar heb je eigenlijk geen hint van Siri voor nodig :)

Wat in bovenstaande uitnodiging wel nog opvalt zijn de kleuren die gebruikt worden. Groen, blauw, geel,rood en roze. Zouden dat de nieuwe kleuren van de iPhone 6S, 6S Plus en/of wellicht de 6C waarover ook weer gespeculeerd wordt, zijn? We zullen het wel zien, over een dag of wat.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.