Geruchten
06 april 2009 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone krijgt FM Zender en 802.11n netwerk support?

Dat er over enkele weken een nieuwe generatie iPhone aangekondigd zal worden is geen nieuws meer. Wat de derde versie van de Apple Phone aan extra features gaat krijgen is iets waarover intussen volop gespeculeerd wordt.

De laatste geruchten spreken onder andere van een ingebouwde FM Zender zodat je de muziek naar je eigen portable (auto)radio kunt zenden. Daarnaast wordt ook support voor 802.11n WiFi netwerken als nieuwe feature genoemd.

Leuke geruchten waarvan er de komende weken nog veel meer zullen volgen, verwacht ik.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.