Geruchten
02 mei 2008 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone gespot?

Het Franse iPhon.fr (ja, zonder 'e') heeft twee foto's gepubliceerd (zie hierboven en -onder) van een toestel dat nieuwe versie van de iPhone zou moeten zijn.

Fake of echt? Dat is natuurlijk de vraag. Zelf zijn ze er ook nog niet uit want ze hebben ze gekregen via een anonieme bron zonder verder commentaar. Een bevestiging of ontkenning van Apple zit er natuurlijk ook niet in. Afwachten dus maar.Gerelateerde links:
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
UMTS iPhone binnen enkele weken naar Italië
Introductie 2e generatie iPhone op 9 juni
UMTS iPhone medio 2008 in Amerika verwacht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.