Geruchten
04 april 2008 - Ron Smeets

Nieuwe iPhone gefotografeerd?

Deze foto dook op bij The iPodObserver en zou het eerste kiekje moeten zijn van de nieuwe (3G) iPhone die, als de eerdere geruchten kloppen, dit jaar nog uit gaat komen, ook hier in Nederland.

Hoogstwaarschijnlijk kijken we hier echter naar een Photoshop werkje van een (overijverige) fan want, zoals andere bronnen ook al melden, dergelijke lekken komen bij Apple zelden voor en als het al zou gebeuren dan werden de betreffende websites die dit nieuws publiceerden binnen enkele uren al door Apple jurtisten bestookt.

Voor zover bekend is dit laatste nog niet gebeurd dus. . . Afwachten maar.Gerelateerde links:
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
UMTS iPhone medio 2008 in Amerika verwacht
3G iPhone met Infineon chipset komt medio 2008
iPhone laat nog genoeg te wensen over
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.